Daca vrei sa te imbraci ca marea actrita Corina Constantinescu:

Fiica, Ioana Pavelescu, ii mosteneste trasaturile fine, zambetul plin de mister si vocatia pentru scena. Nepoata, Maria Marinescu, ii seamana la silueta fina, cu incheieturi subtiri si gratioase.
Tudor Arghezi i-a sarutat mainile dupa ce a vazut-o in “Nora” lui Ibsen, iar Calinescu a scris despre acelasi rol interpretat de splendida actrita:
“O tragediana surprinzatoare este Corina Constantinescu in «NORA» de Ibsen. Rar am intalnit o actrita mai absorbita de rol. Am vazut adesea piesa; dar nu mai pot sa-mi inchipui azi pe sotia lui Torvald altfel decat pe Corina Constantinescu. Venele gatului ii tremurau intr-o vibratie extraordinara, inflexiunile glasului sunt ca ale unei viole; chiar cand tace si asculta, aceasta interpreta produce emotie in sala. Care socotiti ca este secretul Corinei Constantinescu? ­ Traieste.”
Doamna Corina Constantinescu a trait 88 de ani de talent, de scena, de dragoste, de frumusete si de pilde. A venit dintr-o familie cu oameni destepti, chic si memorabili (a fost sora violonistului Mihai Constantinescu, cumnata pictorului Paul Gherasim si fina lui Liviu Rebreanu) si si-a facut o lume plina de prieteni incredibili, pe care i-a pretuit si iubit: Petre Tutea, Liviu Ciulei, Clody Bertola, Alexandru Paleologu, Mircea Horia Simionescu, Ada Ioanid, Ioana Sturdza.
Nu avem cum s-o uitam in rolul Smarandei din “Amintiri din copilarie” si toti cei care au vazut-o pe scena Teatrului Mic stiu ca au avut privilegiul unei intalniri unice.
Eleganta cool a splendidei doamne Corina Constantinescu. A carei poveste nu vrem sa fie uitata.