Daca vrei sa te imbraci ca Doina Stanescu:

„Cu cat este mai imprevizibila viata, cu atat este mai frumoasa!” a fost credinta doamnei Doina Stanescu, jurnalistul care a invatat generatii de iubitori de sport sau ziaristi, ce inseamna pasiune, profesionalism, eleganta, fair-play.
Doamna Stanescu s-a nascut in 1958, la Bucuresti. A practicat tenis de performanta la clubul Dinamo si in ultimul an de facultate, la IEFS, s-a indragostit de gazetaria sportiva. La 23 de ani incepe cariera jurnalistica la Agerpres si pana in 1997 scrie pentru Sportul, Gazeta Sporturilor, Sportul Romanesc, Pro Sport. In 1997 devine director editorial la Eurosport Romania.
Debutul sau de crainic sportiv de televizoune a avut loc la inceputul anului 1990, cand Cornel Pumnea o invita sa comenteze impreuna finalele de la Roland Garros.

Ne amintim ca ieri vocea domniei sale in comentariile pline de emotie, de poveste care acompaniau tensiunea meciurilor importante de tenis sau eleganta campionatelor de patinaj artistic.
A facut interviuri fara cusur cu cele mai importante nume din istoria tenisului contemporan si din patinajul artistic a ultimilor 20 de ani.

A trait frumos, discret, bucurandu-se de fiecare moment si atunci cand destinul a lovit-o cu o boala grea, a luptat si a trait pana in ultima clipa, rugandu-i pe cei dragi sa nu pastreze decat gandurile bune si frumoase despre ei, impreuna.
In ianuarie, doamna Stanescu ar fi implinit 54 de ani.
Noi n-am uitat-o, ii multumim pentru eleganta si pasiunea domniei sale si stim ca “mai cool decat Doina Stanescu, nu se poate”.