Daca vrei sa te imbraci ca Raed Araft:

Eram mica si o vedeam pe mama oftand, cu ochii fixati pe ofiterii din filme. Nu intelegeam foarte bine tremolo-ul provocat de barbatii imbracati in sacouri cu epoleti si chipiu. Am citit, am vazut si am auzit mai tarziu despre fascinatia femeilor pentru costumele militare. Stim ca haina spune ceva despre noi. Si poate ca hainele militare spun “sunt puternic”, sunt de incredere”, “sunt barbat adevarat”, “te voi salva”, “te voi proteja”.  Si ce suflet de femeie nu tanjeste dupa toate astea?
Oricum, barbatii in uniforma (nu ma gandesc aici la costumele jandarmilor  din Piata Universitatii!!!), cand  sunt si bine construiti fizic, au o atitudine galanta si culanta, sunt zambitori si siguri pe ei, au intr-adevar mult farmec.
Raed Arafat e fara-ndoiala omul zilei. Este cel care prin fermitatea argumentelor, privirea nesovaitoare si succesul a 20 de ani de construit de la zero un sistem de urgenta romanesc a reusit sa castige sustinerea romanilor.
Ne-ar placea sa intre in moda strazii puloverele cu epoleti. Ca un gest de solidaritate fata de un om pasionat de “lucrul bine facut”. Poate asa, cumva, devenim si noi toti oameni cu aceeasi pasiune ca cea a domnului Arafat. Si-atunci si tara poate mai are o sansa.
Felicitari, domnule Arafat. Mai cool decat dumneavoastra nu se poate!