Daca vrei sa te imbraci ca Clody Bertola:

Femeia care a dominat scena si barbati teribil de splendizi. Absolventa de colegiu catolic la Paris, care a iubit fara limite si nu s-a lasat intimidata de conventii. Muza, diva, sotie, actrita. Si intotdeauna admirata si invidiata pentru dragostea celor doi L. Liviu (Ciulei) si Lucian (Pintilie).
“Fecioara exemplara, intruchipare scolaresc–exemplara– de cumintenie, spiritualitate si puritate – iat-o peste ani de zile, scandalizand Bucurestiul burghez si mitocanesc prin libertinajul ei.” (Liviu Ciulei)
In ’45, doamna Bertola l-a intalnit pe Liviu. Pe care, 18 ani mai tarziu, l-a parasit din cauza… alteia. “Care de fapt nu a contat deloc in viata lui. Atunci a aparut in viata mea o fiinta puternica, care m-a cucerit si m-a dominat total: Lucian Pintilie”
Langa maetrul Pintilie, Clody a trait o iubire incantatoare timp de 4 decenii. De triumfuri, pasiune si complicitate fara egal.
Femeia care a fost iubita de cei doi L. Mai tineri cu 10 si 20 de ani. (O fi fost vocea-i calma si linistitoare, privirea intensa, talentul pe scena, misterul deloc complexant, intelepciunea…? Ce n-am da, sa stim:))
Fascinanta si incredibila. Clody Bertola.
Mai cool de atat…de unde?