sursa foto:

Daca vrei sa te imbraci ca Dida Dragan:
Toata copilaria si adolescenta am avut sentimente controversate in ce-o priveste. Intotdeauna ni s-a parut superba (mai ales ca seamana atat de bine cu doamna Magda, mama uneia dintre noi), cu silueta ei subtire, longilina, cu pometii bine ridicati si cu ochii mereu arzand de pasiune . Rochiile, constructiile vestimentare intotdeauna negre ni se pareau fascinante, dar greu de imitat si prea chic si sofisticate, ori prea minimaliste ca sa fie purtate si asumate de niste pustoaice necoapte.
De multe ori, privirea dumneaei ne nelinistea, prea sfredelitoare iar poezia mainilor mereu in coregrafie naucitoare ne hipnotiza. Iar vocea domniei sale (canta intotdeauna live) ne suna si acum in urechi.

Cand am crescut, de cate ori Dida Dragan aparea la televizor, stateam nemiscate, fiecare la sute de km departare si ne gandeam ca seamana atat de bine cu fetele-modele din revistele de moda de la inceput de anii ’90 si ca asta inseamna chic de-adevaratelea, in carne si oase.
25 de ani mai tarziu, gandim exact la fel.
Uitati-va la imaginea cu Dida si Sfinx, din 1975. La poza perfect eleganta si splendida a artistei. Florence+The Machine mai are de invatat… De la minunata, cool&rock’n roll Dida Dragan.