Dacă vrei să te îmbraci ca Ioana Crăciunescu:
CamasaCamasa
Dacă vrei să te îmbraci ca Geo Costiniu:
 alt=
O imagine care promovează un film de la sfârşitul anilor 80,”Întâmplări cu Alexandra”.
Doi protagonişti frumoşi,eleganţi şi pe-atunci cunoscuţi de toată lumea.
Ioana Crăciunescu şi Geo Costiniu în nuanţe de albastru şi lila arată ca două staruri adevărate de cinema. În armonie, făra concurenţă de dive.
Ea cu privire de Bette Davis, el cu nonşalanţă şi şarm de franţuz. Semănând uşor cu Alain Delon.
2 actori superbi si două poveşti de viaţă pe măsură. Doi trăitori din plin.

“Care e definiţia dragostei,după 5 mariaje? E un fel de loz în plic! Poate să fie câştigător şi să rămâi cu prima. Poate să fie necâştigător şi atunci mai tragi o dată şi încă o dată şi încă…”, Geo Costiniu.

“Pe femeia din mine am neglijat-o tot timpul. Se ocupă alţii de ea. Acei alţii, ori sunt admiratori, şi pot să mă păcălească prin fervoarea exclamaţiei lor, ori sunt oameni cu care am împărţit o parte din viaţă şi se numesc soţi – eu am avut mai mulţi, deci îmi e jenă să mă dau ca un exemplu corect şi moral pentru societatea românească!… Singurul lucru bun este că i-am iubit pe toţi şi cred că m-au iubit şi ei pe mine, fiecare din nişte motive precise. Ba ne mai iubim chiar şi azi, cu fiecare am trăit o poveste de iubire adevărată, chiar dacă a ţinut mai puţin şi nu s-a finalizat cu o căsnicie de argint sau de platină. Am împărţit treizeci de ani din viaţa mea cu trei mari iubiri, deci în majoritatea timpului am fost căsătorită. Nu ştiu dacă a fost mult sau puţin, dar a fost intens şi curat. Cu mult mai curat decât căsniciile pline de compromisuri, care ţin o sută de ani. Am iubirea în genă.”, Ioana Crăciunescu.
Doi iubitori de iubire. Fiecare în felul său. Ioana şi Geo.
Mai cool de atât, nu se poate!