sursa foto
Daca vrei sa te imbraci ca Ion Tiriac sau ca Ilie Nastase:

Stiti deja despre pasiunea noastra duioasa pentru prietenii de-o viata. Despre admiratia pe care o avem pentru cei care reusesc sa treaca proba timpului, sa fie intelepti, in tandem, an dupa an.
Cand am gasit fotografia de 45 ani, de dinainte de prima calatorie in America a dublei de aur Nastase-Tiriac, am zambit, ne-am emotionat si am decis ca e o imagine cu multa poveste chic.
Prietenii sunt mandri. Sunt in fata unui free shop, iluzia de Occident din anii stramti si intunecati ai comunismului, au victorii impreuna in spate si oportunitati in fata.
Ilie zambeste usor si curajul sepcii ne povesteste si el, despre sarmul tanarului si genialului Nasty, care avea sa devina legendar (se spune ca 3000 de femei l-au cunoscut foarte indeaproape:)).
Tiri e cel retinut. Parca n-ar fi vrut sa se intoarca la fotograf. Ii lasa lumina reflectorului, fara orgolii, prietenului lui. Mustata e aceeasi si mina de om serios cu planuri mari impresioneaza atunci, ca acum.
Secunda unei istorii, al carei deznodamant il stim cu totii. Doua “alain-delon-uri” in culori complet diferite, dar care seamana atat de bine.
Tiri si Nasty. Legenda unei prietenii de-o viata. Mai cool de atat, ni-cio-da-ta!