Daca vrei sa te imbraci ca Oleg Danovski:

O peluza prinsa de magia lui Oleg Danvoski. Care danseaza usor, alaturi de balerinele lui, ca sa aline suferinta soldatilor intorsi de pe front. Pentru o clipa, cu totii uita ca lumea poate fi teribila. O secunda de magie…
I se spunea Sfinxul slav. La 14 ani, dupa ce a fugit de acasa dupa o balerina- eleva a mamei sale, nu s-a mai temut de nimic. A dormit in Cismigiu, a mancat doar paine și apa si a dansat. Pana ce si-a gasit rostul. Directorul Teatrului Carabus l-a vazut si a stiut ca nu trebuie sa-l piarda.
Oleg Danovski avea sa ajunga in aproape un an, prim solist. La primul sau spectacol, o sala intreaga avea sa aplaude minute intregi prestatia tanarului de numai 16 ani.

La 17 ani devenea cel mai tanar coregraf din lume, la Teatrul Evreiesc din Bucuresti. Un an mai tarziu s-a angajat la Opera Romana si a inceput sa monteze spectacole pe care avea sa le admire o lume.
A lucrat cu Josephine Backer sau Boris Kneazev si celebrul Robert Helpmann l-a invitat să monteze la Londra, “Lacul lebedelor”. Un spectacol care avea sa scrie istorie, devenind una din cele mai bune montari cunoscute. Mai cool de atat nu se poate.