Daca vrei sa te imbraci ca sfioasa domnisoara Tanta:

V-am spus de planul nostru cu integrala filmelor dupa scenarii de-ale domnului Baiesu, nu? Ei bine, a venit vremea pentru “Iubirea e un lucru foarte mare”, pentru “butadele”, sss-itul:), flirtul, stangaciile lui Costel si inocenta domnisoarei Tanta:).
Pentru ca de aproape un an tot vorbim despre eroi chic, cum sa nu zabovim un picut la coafura inalta, prinsa cu panglica si cu mese de volum, la rochia model Mary Quant, cu picioarele bine la vedere si jaboul asortat cu mansetele din voal jorjet ale dragalasei Tanta?! Ehehe si umorul de odinioara avea nevoie de un strop de eleganta:).

O gasim pe doamna Coca Andronescu incantatoare. Ne-o amintim de la serile de teatru TV, cand Miralndolina lui Goldoni ne facea sa radem cu dezinvoltura si vioiuciunea ei sau cand treceam din rasu’-plansu’ cu Gaitele lui Kiritescu sau cu personajele din Titanic Vals, din filmele de week-end de la cinema sau de la televizor, “Serenada pentru etajul XII”, “Eu, tu si Ovidiu”, “Tufa de Venetia” si n-avem cum sa-i uitam vreodat’ bascul galben, cu canaf mare asortat perfect cu fularul, din “Alo, aterizeaza strabunica!”.


“Sclipire de-o secunda, spirit neastamparat, aceasta actrita spumoasa ca o sampanie contamina atmosfera din jur, starnea parca o stare speciala de veselie si de miscare euforica a moleculelor de aer care-i inveleau cuvintele si miscarea” (Aurel Storin).