Ne aducem aminte de plecarea lui Carine Roitfeld de la Vogue Paris si barfele de culise in jurul acestui eveniment: favoritisme si afaceri personale pe spatele revistei. Dincolo de ele (despre care niciodata nu vom sti daca sunt adevarate sau nu), ramane talentul ei colosal: imagini provocatoare, ireverentioase, asa cum ii place ei sa fie si sa se exprime. :) Am asteptat cu sufletul la gura ultimul numar Vogue editat sub conducerea ei si nu ne-a dezamagit.


L-am admirat si comentat indelung intre noi si cu Maurice. Apoi am asteptat, sceptici, toti trei, primul Vogue francez al lui Alt, desi n-aveam nimic cu ea, “DAAAR, n-avea cum sa se ridice la nivelul lui Roitfeld”. Si asa a si ramas dupa ce l-am vazut. :)


Acum aflam ca primul numar din revista ei bianuala, CR FAshion Book, o sa apara in prima jumatate a lui septembrie si ca poate fi deja cumparata in forma digitala online. Done that. Mai ales dupa ce am vazut preview-ul absolut fantastic: gotic si sexy. Toata lumea se intreaba la ce inmormantare participa simbolic Roitfeld. Presupunerile deja curg si mai toate sunt legate de Conde Nast. :)
Vrem revista lui Carine Roitfeld! O dorim, a asteptam, o ravnim. Obiectul dorintei.