Daca vrei sa te imbraci ca Adrian Pintea:

Se intampla mult inainte de Glee. Sau de preacomercialul, dar macar duiosul (prin curajul de musical la TV, in Romania), Pariu cu viata.
In vara lui 2006, sala de la Arcub era neincapatoare. In canicula teribila, lume multa mergea la teatru. La un spectacol, pe care unii il crezusera nebunie si asa avea sa devina. O nebunie superba. Adrian Pintea punea in scena musical-ul Jesus Christ Superstar, cu studentii lui de la ATF, din anul 2.
“Cred in talentul lor, in devotamentul, forta si energia studentilor mei. Cum cred ca revenirea la radacinile inocente ale rock-ului original si la tema christica sunt necesare in bezmeticeala pe care o traim cu totii.”, Adrian Pintea.
Aveau sa fie 10 reprezentatii cu intrare gratis, un gest de-un romantism si de-o generozitate incredibile.
“Tinerii de azi sunt mult mai aprigi in materie de selectie culturala autentica decit gospodinele care pling cu ceapa pe masa de mila lui Mozart care era frumusel, da’ s-a prapadit saracul, deh, invidia lui Salieri… Lume rea, maica… Nu stiu ce fel de muzica prefera tinerii de azi,dar pe cea proasta o recunosc imediat in sufletul lor si nu se lasa pacaliti prea mult.” marturisea regizorul si profesorul Pintea.

Ascultati aplauzele, simtiti energia…Asta a fost un om cu-adevarat iubit.
Romanticul absolut. Artistul, poetul, filosoful, barbatul incredibil.
Prea cool, ca sa fi fost adevarat. Adrian Pintea.