Dacă vrei să te îmbraci ca dna. Elisabeta Bostan:

Elisabeta Bostan, privirea dumneaei albastră şi cămaşa cu buline.
“Este mare lucru pentru un artist să intre într-o sală de cinema, unde nu te cunoaşte nimeni, să fie întuneric şi să ai o sală superbă, plină, o conexiune cu filmul extraordinară. Tu ca persoană nici nu mai exişti. Există doar acel timp în care ai creat şi care fericeşte lumea din sală. Este un lucru teribil. Acolo rula « Veronica ». Sala era pur şi simplu electrizantă. De curând, la Paris a avut loc o vizionare a filmului «Veronica», un real succes. Acum doi ani, la Cannes, a rulat filmul «Năică», într-un program foarte select, şi a avut de asemenea un mare succes. Sunt lucruri despre care nu ştim să vorbim, nu ştiu de ce.”
Noi vrem să vorbim despre asta, doamnă Elisabeta Bostan. Şi să vă mulţumim pentru filmele copilăriei noastre, pe care acum le descoperă şi puştii noului mileniu. Toţi vă iubesc poveştile şi îi adoră pe Motanul Dănilă, pe Veronica sau pe Şoricelul Aurică la fel de mult ca pe Rapunzel, Lightining McQueen din Cars sau pe Woody din Toy Story.
De sărbători, cu toţii, mici şi mari, de-abia aşteptăm să revedem “Tinereţe fără bătrâneţe”, “Veronica”, “Mama”, “Amintiri din copilărie” şi seria “Năică”.

Mai cool decât dumneavoastră şi poveştile la cinema ale copilăriei noastre, nu se poate!