Daca vreti par perfect aranjat dezordonat:

De cand ne stim (da, amandoua!), parul nostru e un dezastru (nu numai, ar spune madam Vieru de la Bacau). Suntem ciufulite, cu parul prea pleostit si intotdeauna esuat intr-o coada de cal sau un coc (Lili) de balerina … care face menaj sau pur si simplu asa, purtat cum cade, cu resemnare (amandoua).
Adevarul e ca lucrurile sunt complicate (de noi!) in aceasta privinta. Vrem sa ne aranjam, dar sa nu se vada. Ne place sa para “efortless”, sa dam impresia ca asa sta el (parul), noi nu facem nimic pentru asta!
Un par proaspat spalat, lasat doar asa, luceste, miroase frumos, dar are neajunsul ca uneori sta lipit de cap, ca alteori o suvita sta alandala, nu se stie de ce, ca aproape mereu te face sa arati oricum, numai ravisanta si ingrijita (aranjata, bibilita) nu.
Asa ca am zis: vrem par dezordonat aranjat. Sa para ca iesit dintre asternuturi, asortat cu o mutra pisicita si dragalas buimaca. Cum, cu ce si unde putem obtine acest par messy, bed style?
Am vazut zeci de tutoriale, am cautat “best of” produse care promit dezordinea in plete. Nu le-am incercat inca, dar am decis cu ce o sa incepem: cu Bumble & Bumble.
Doar daca Noemi ne marturiseste secretul pentru care parul ei bedly ravasit arata ataaat de BINE! Spune-ne, Nomi!

Alte cateva surse de inspiratie dezordonata:

S-ar putea să-ţi placă să citeşti şi: