Daca vrei sa te imbraci ca Mica Ertegun:

Un caftan incredibil, cu detalii minutioase care complimenteaza cu forta silueta si chipul cu ochi migdalati si par ca abanosul al Ioanei Maria Banu, pe care toata lumea buna o cunoaste ca Mica Ertegun.
O imagine din revista Vogue a anilor ’70, care ilustra povestile extraordinare ale celor mai elegante new yorkeze. Mica este una dintre ele.
Este sotia mogulului Atlantic Records, una din cele mai importante figuri ale muzicii pop mondiale, Ahmet Ertegun.
E romanca, dintr-o familie aristocratica si a parasit tara natala in 1948, cu trenul regal. E prietena apropiata cu Oscar de la Renta, Bill Blass, Diana Vreeland, Chessy Rener, editor al revistei Vogue.
Mica si Chessy infiinteaza impreuna MAC II,un studio de design de interior care e considerat unul din cele mai importante din lume. Pe lista lor de lucrari se afla amenajarea mai multor apartamente ale personalitatilor pretentioase ale lumii, Trade Development Bank din Geneva, Banco Safra din Brazilia si Luxemburg, The Republic National Bank, Astoria Studios, Warner Communications si Hotelul Carlyle din New York.

Mica si Chessy
Mica impreuna cu parenera ei sunt mereu pe lista designerilor de top din Architectural Digest, World of Interiors sau International Design.

Pasiunea pentru frumos a doamnei Mica Ertegun,fosta Ioana Maria Banu intr-o lume in care eleganta, discretia si luxul asezat erau norme de viata. Mai cool de atat, nu se poate.
“Unul dintre designeri a spus ca in moda  se schimba numai trei lucruri: umerii, talia si lungimea. Dupa mine, ce e catastrofal e ca in ultimii ani toata lumea e in negru. Cred ca e momentul sa punem niste culori pe noi. Si purtam prea mult pantaloni. Sintem femei, ar trebui sa mai purtam si fuste. Nici eu nu cred ca e. Sint anumite persoane care au facut arta din moda, de exemplu madame Gres, cu rochiile acelea drapate, in stil grecesc. Trebuie sa spun ca astazi sint mai putini aceia care se duc la ceea ce se cheama couturieri, sa-si comande 2-3 rochii pentru iarna, cum se facea inainte. Preturile sint obscen de mari. Si nu mai e viata la fel. Inainte, cind mergeai seara la masa, puneai o rochie lunga. Acum nu-mi mai comand rochii lungi. Am in dulap tot ce imi trebuie, dar nu am unde sa le mai port”, Mica Ertegun.