Un batic  oaches, din matase n-ar fi rau, cu flori sau poate mai bine cu buline, impaturit pana ajunge un dreptunghi lat de 4 cm si lung ….de cat o fi. O bandana legata pe frunte, cu nod la spate si purtata mandra prin oras. Oh, yeah! Rock’n roll, baby!
Am mers la “Rock of Ages” pentru ca e musical si noi vrem sa le vedem pe toate, atat de tare ne plac si pentru ca Dinu ne-a spus ca i-a placut si ca Russell Brand face un rol extraordinar. Cand am vazut ca Tom Cruise joaca rolul unui rock star trecut de prima tinerete, ne-am gandit: “Ce poate fi mai penibil de atat?” Dar nu, Cruise e fabulos, juri ca e un rock n rolla. Filmul este haios si cu muzica faina, de cantat in sala, impreuna cu protagonistii, pentru ca-ti vine si oricum nu te aude nimeni.
E atat de cool Tom Cruise cu tatuajele, bandana, pantalonii de piele, palaria de cowboy, ca da: bandana a devenit instant obiect al dorintei.
O sa le purtam (bandanele) toata vara: pe cap, sau legate pe brat, la rochii-salopete mini sau rochii lungi, cu bretele spaghetti sau la pantaloni scurti, cu maiouri taiate pe spate la mijloc si inodate la extremitati. Oricum si oriunde pentru ca bandana rocks forever!!!!
Bonus: un pictorial  cu Tom Cruise in rolul rockerului Stacee Jaxx, din W Magazine, luna iunie.