Sursa: fashion squad

Imi plac culorile speciale, atipice, diferite, pe care le vezi mai rar si combinatiile neobisnuite intre ele.
Culoarea m-a atras mai intai la geanta lui Philip Lim, Pashli. Nu stiu daca o sa tin minte numele, nu am facut niciodata vreun cat de neinsemnat efort de memorie in acest sens. De cate ori am fost intrebata complice “ai un 501?” (nu asta era numarul, cred ca sunt niste blugi, totusi) si eu habar n-aveam.
Geanta lui Lim e speciala pentru ca e “prezenta”, impetuoasa, ca orice piesa mare, aurie sau argintie, si totusi n-are stridenta opulenta a acestora; galbenul metalic are ceva rafinat, sofisticat. E un efect teribil de interesant. Si daca ma gandesc cum o sa vina impreuna cu hainele de toamna si iarna, predominant inchise, in nuante de negru, gri, albastru miazanoapte, verde-sticla si rosu-brun, e, fara urma de indoiala, “the IT bag”. Dar nu in sensul negativ, definit de Tomas Maier, ci geanta, considerata asa de mine, pentru mine.
O ador, o visez, mi-o doresc, o s-o am. E frumoasa, e atipica, e robusta, e functionala, e cand adorabil de sleampata, cand batoasa, “lady like”. O geanta mai cool decat ea, in acest moment, nu cred ca se poate.