Avem nevoie de un trofeu fashion!. O luxură, cum ar spune Maurice. O desfrânare estetica, ştiută doar de mine. Nimic de care să mă ciocnesc pe străzile Bucureştilor! Niciun  Vuitton. Niciun Birkin, niciun Chanelino. Nu, nu, nu! Vreau ceva snob, foarte snob si rar, foarte rar. Disponibil doar pentru cunoscători. Ha! Am găsit. Genţile Goyard.

Intru pe site-ul lor şi aflu că nu vând online, că ţi le poţi comanda “sur mesure” şi “sur desire”: culori, iniţiale, margine, cusătură. Tooot! Iuhuuuu! I like it, honey bunny! Vreauuuu, na! O să vorbesc cu Maurice Maurice să-mi aducă de la Paris. Sau cu Andreea. Să merg doar să-mi iau o geantă?!!!? Prea mare luxura.

Mai caut pe Google (vreau să le văd cum arată) şi dau de câteva modele din colecţia de 21 de genţi create în 2008, fiecare personalizată de către o vedetă franceză: de la Catherine Deneuve, la Audrey Tatou şi la Vanessa Paradis. Toate în culorile Institutului Curie, negru şi portocaliu, pentru că banii câştigaţi din vânzarea lor au fost donate pentru cercetare acestuia.
Uau! Îmi plac! Sunt frumoase. Cred că o să-mi iau modelul Chiarei Mastroiani. E splendid! Perfect pentru călătoriile de we. Sau pentru întâlnirile business, ca să par o power-lady?!!!? Da, oricum ar fi, îmi place.

Aş asorta-o cu o rochie anii 40 şi cu un cardigan aruncat pe umeri deauspra, părul natural, uşor ciufulit de vânt şi lickable pe buze. Ihmmm…su-su-su-superb!
Oare cât costă? Mai caut pe google şi aflu că un model simplu, potrivit ca mărime, cu fermoar, costă 2400 USD, plus 250 USD pentru iniţiale.
Păi….Cred că deocamdată o să mă mulţumesc cu o geantă de piele de voiaj de la Zara Home. Camel. Negru e prea brutal.
Totuşi, mă gândesc să-mi iau modelul pentru piaţă. Hmmm….