Daca vrei sa te imbraci ca Lupeasca:

partea 1 a povestii
Eleva de liceu şi Lupeasca
A fost una din figurile cele mai controversate ale istoriei interbelice şi pofta lui pentru amor şi povesti cu amantlâc i-a făcut pe jurnaliştii vremii să-l numească Regele-Playboy.
Regele Carol II, se pare că şi-a început viaţa sexuală la 16 ani, cu o profesionistă în arta amorului. Bârfele vremii spuneau că fata a declarat după ce şi-a oferit serviciile: „M-a omorât, de 14 ori, şi niciodată mai puţin.”


Prima amantă a lui Carol al II-lea, care a îngrozit politichia românească de după primul razboi mondial a fost o elevă de liceu. Numele ei e Maria Martini, relaţia ei cu moştenitorul tronului a durat 3 ani şi se pare că din această poveste de dragoste s-a născut şi o fetiţă.
Şi în timpul mariajului cu Zizi Lambrino, se pare că prinţul Carol a avut ţiitoare, “fetiţe”pe care aghiotantul lui le ducea până în camera viitorului rege.

Carol II si Zizi Lambrino

În 1923, Carol al II-lea o cunoaşte pe Magda Lupescu,o roşcată cu ochii verzi, plină de şarm şi foarte…căsătorită. Divorţează rapid de soţul ei şi devine amanta, curtezana Regelui-Playboy.

După o călătorie la Londra, Carol al II lea rămâne la Paris unde e aşteptat de Lupeasca. De la Paris trimite o scrisoare în care anunţa că renunţă la tron, pentru femeia vieţii lui.

Decade din drepturile monarhice şi la câţiva ani îşi vrea tronul înapoi. I se acceptă revenirea cu condiţia să nu vină cu Elena Lupescu. Dar amanta nu rămâne departe de iubitul ei rege şi vine lângă el, scandalizând Bucureştii şi ţară.


În 1940, Carol al II-lea abdică iar in 1947 cei doi se căsătoresc.