Daca vrei sa te imbraci ca eleganta doamna doctor:

Nu stim daca ni se trage de la o documentare de foarte curand despre obsesia uniformelor din filmele domnului Wes Anderson, dar ne-am uitat complet diferit la imaginea pe care o mai vazuseram de zeci de ori cu doamna Ana Aslan si profesorul Parhon.
Credem ca de data asta am prins detaliul relevant care face o imagine simpla, aparent banala sa devina una cu o poveste de stil.
Uitati-va atent, fara graba, la pensele halatului, la linia lui de rochie, cu talia bine marcata si cu maneca construita fara nicio greseala. Si la reverul teapan care sustine toata constructia de moda si transforma simpla uniforma de serviciu a doamnei doctor intr-o piesa fashion. Si ce sa mai spunem despre cerceii-clips cu perla mare, rotunda? Splendid, nu?
Avem doar o mare curiozitate, care probabil nu va avea vreodata raspuns…Daca sacourile si deux-piece-urile doamnei Aslan erau facute de Balenciaga si Oscar de la Renta, dupa bustul cu dimensiunile domniei sale din atelierul couturierilor, e posibil ca halatul sa fie tot…de autor “haute couture”? Mmm?:)