Daca vrei sa te imbraci ca Radu Anton Roman:

Intotdeauna scriem despre oameni frumosi, pe care-i admiram mult. Despre personaje care au facut istorii, au scris vieti unice si au construit pe drumul lor modele pentru noi. Chic si irepetabile. Pe foarte putini dintre cei despre care povestim i-am cunoscut personal.
Pe Radu Anton Roman am avut norocul sa-l stim fata in fata. Sa gustam din bucatele incredibile pe care le aducea in fiecare vineri dimineata in ProTv, sa stam cu gura deschisa la toate povestile domniei sale, sa-i stim caldura palmii mari care strangea cu forta delicata mainile celor pe care-i stia de ceva vreme sau pe care ii cunostea pentru intaia oara.
Nu ni-l amintim decat mereu bucuros. Cu ochii rotunzi si plini de fericire. Atunci cand gatea, cand asculta, cand spunea povesti. Si mai ales atunci cand vorbea despre oamenii extraordinari pe care i-a cunoscut. Domnul Radu era actor, dramaturg, poet, filosof, intelept, bucatar desavarsit. Plin mereu de surprize si de o limba romaneasca de care era indragostit. Era o forta. Care ne-a ajutat pe toti cei care am avut norocul sa-l stim, sa crestem mari si sa iubim frumos si cu grija. Toata viata.