Daca vrei sa te imbraci ca marele folclorist Constantin Brailoiu:

  http://www.neimanmarcus.com/p/Stefano-Ricci-Basic-Barrel-Cuff-Dress-Shirt-White/prod150740015/?ecid=NMALRFeedJ84DHJLQkR4&ci_src=14110925&ci_sku=prod150740015skuWHITE

1957. Marele folclorist si etnolog roman, Constantin Brailoiu se afla la Wégimont, cu prilejul celei de-a doua editie (1956) a Cercului International de Studii Etnomuzicologice, cunoscut sub numele de «Le Colloques de Wégimont». E afara, la masa, in soarele bland de toamna, alaturi de antropologul si etnomuzicologul francez, André Schaeffner si un alt domn, probabil tot din bransa. Fotografia a fost facuta de Denise Paulme, un excelent etnolog africanist.

Brailoiu, a fost un vizionar, el fiind cel care, alaturi de George Breazul, a creat pretioasa Arhiva de folclor romanesc, a cules si cercetat muzica si ritualurile populare romanesti, a format generatii de etnologi si muzicologi, a sustinut introducerea muzicii populare in scoli, intre manuscrisele sale fiind gasite lectii pentru clasele I-VIII secundare si comerciale (o idee buna si in zilele noastre, nu?)
Mai cool de atat nu se poate!