Marion Cotillard – Glamour France – iulie 2012

Moda are ceva ironic in ea. Aceeasi tendinta, aceeasi piesa, acelasi obiect pot fi total cool la unele persoane si ataaat de uncool la altele. Sa ne gandim la Mercedes. Pana anii ’90 era visul oricarui roman o astfel de masina: frumoasa, luxoasa si fiabila. Dupa ‘89, o lume de noi imbogatiti (nu foarte stylish) a ajuns sa prefere marca drept un semn al bunastarii lor. A devenit, in scurt timp, indezirabila pentru cei pentru care masina reprezinta un simbol de status.
E ceva ce tine mai degraba de stil. Stim persoane care, orice si-ar pune, arata extraordinar si altele care au “talentul de a “distruge” orice piesa dupa care am lesinat cand am vazut-o pe podiumurile de moda. Chiar ne vin in cap cateva. :)
Jocul fin intre cool si uncool se aplica si in cazul topurilor taiate deasupra buricului.
Tineti minte Andre? Brrr… Dar Spice Girls? Nu, nu, nuuu! Numai sa ne uitam la fotografiile cu ele si ne lecuim de purtat bustiere sau bandeau-uri vreodata.

trupa Andre
Dar daca privim la Madonna, din Ambition Tour (1990)? Sau Drew? Sunt foooarte cool..


Anii 90 cu moda lor grunge au revenit in moda de ceva timp si topurile sunt, se pare, elementul statement al unei tinute. Insa, mult mai sofisticate si mai sobre pentru ca, de fapt, nu arata mare lucru. Sunt mai degraba retro pinup, cu croieli elaborate si purtate cu hotpants largi si lungi sau fuste creion sau clos cu talie inalta si lungime midi.
Camasa scurta de la Carven, un brand francez in voga in anii 40 si revenit in forta in 2000, este topul nostru scurt preferat: sobra, dar sexy, delicata, dar obraznica. Awooga!!!


Cumpara de pe: Cricket Fashion