Daca va spunem “rosu”, la ce va ganditi? Louboutin, fara indoiala! Daca faceti parte din cohorta speciala a obsedatilor de moda.
“Louboutin” si “picioare lungi si sexy” sunt expresii concordante pentru orice fashionista veritabila.
Ne povestea cineva deunazi ca o prezentatoare TV isi vopseste talpa cu spray rosu ca sa para ca are lobutani. Ni s-a parut simpatica situatia (dincolo de dilema fals-adevarat) pentru ca da masura succesului acestei marci, care sarbatoreste zilele astea 20 ani de existenta prin lansarea unei capsule aniversare cu modelele cele mai dorite.

Am fost acum 2 zile la The Place, Mecca romancelor dependente de talpa rosie expusa discret, sa vedem capsula aniversara. Inca de cand am ajuns, am avut asa un sentiment de dive care participa la un eveniment ultraglam. Ne-au placut mesele chic din fata magazinului, unde stateau de vorba jurnaliste de moda foarte hip imbracate, sorbind din pahare de sampanie, mancand stridii si fumand tigari asortate la tinute.
Felicitari Noemi si gasca de la The Place!
Ne-am ales perechea noastra preferata: escarpenii cu “toc de pisicuta” (kitten heels), de adolescenta dragalasa. Sunt foarte frumosi, fini, discreti, de purtat pe timp de zi. Dragu’ rau! Unde mai pui ca sunt preferatii Annnei Wintour?!

I-am purta cu o pereche de jeansi tigareta, taiati desupra gleznei, cu o camasa alba, croita masculin, sur mesure.