Daca vrei sa te imbraci ca Mihail Drumes:

Tanarul cu costum “trois pièces”, cu vesta, camasa cu guler “butterfly” si batista la buzunarul sacoului cu revere ”stepped” se numeste Mihail Dumitrescu.
Are 26 de ani si e scriitor. Privirea si zambetul lui discrete inseamna incredere. Incredere ca povestile pe care stie sa le spuna vor misca suflete si vor tine cu sufletul la gura generatii.
Si asa va fi…
Mihail Drumes va scrie pentru suflete, va transmite emotii intacte chiar si in vremuri cu simtiri tocite si idealuri mai degraba pragmatice. Va deveni un romancier popular, pe care publicul il va adula chiar daca lumea critica nu-l va tine niciodata in brate.
Din fotografia de mai sus, domnul Drumes zambeste linistit. Oricat de grele si nedrepte ar fi fost opiniile patimase ale celor care l-au contestat, el a invins si supravietuieste exemplar cu fiecare adolescent care citeste si reciteste emotionat “Capcana”, “Scrisoare de dragoste”, “Invitatie la vals” sau “Elevul Dima dintr-a saptea”.
Sa nu te mai revolti, cand istoria te rasplateste. Si sa fii pasional in povesti in care indragostitul ii spune iubitei : “Vreau sa-ti intru in sange”. Mai cool de atat, nu se poate.