Stiti ciorapii de la Wolford? Opaci, luciosi si cu o cusatura pe spate. Sunt extraordinari. Ii am de 3 ani si arata perfect.
Anul acesta nu i-am purtat deloc. A fost si vara foarte lunga (ce bucurie!) si am preferat sa umblu cat mai mult cu picioarele libere. In noiembrie, am aterizat direct in colanti, jeansii sau pantaloni de casmir.
Si chiar ma gandeam zilele trecute, afland despre nedumerirea/regretul Micai Ertegun ca femeile poarta din ce in ce mai putin fuste, sa (re)incep sa port. Si fuste si rochii. Chiar si iarna. Doar sunt femeie!
Asadar, tinuta mea feminina de iarna, relaxata, pentru o zi obisnuita:
O pereche de colanti opaci, ii prefer negri sau bleumarini, de fapt nu chiar, mai degraba albastru-miazanoapte – o nuanta inchisa, frumoasa si intensa – sau verde-sticla. De la Fogal. Da, stiu. Am zis la-nceput ca am unii de la Wolford si ii ador. Asa e. Dar i-am descoperit din intamplare pe cei de la Fogal. Sunt o noutate. Snoaba din mine e incantata ca Chanel a colaborat cu ei pentru spectacolele lor de moda. In plus, zau, parca-s MAI frumosi! Sunt suficient de grosi si nu au cusaturi care sa-i tradeze ca sunt ciorapi, asa ca eu ii port pe post de colanti, doar cu o camasa sau un tricou deasupra si niste apreschiuri in picioare.
Parul lasat liber pe spate, vanturat dintr-o parte in alta, cu mana, intr-un gest de cochetarie feminina.
Si un gloss usor nuantat. De la Nivea. Miroase delicios!