Ne ataşăm de furnizorii noştri de servicii. Lilişor ne face manichiura de vreo 10 ani. Fabia are grijă de pielea noastră fină şi netedă de vreo 12. Nenea Iancu e cel care ne ajută cu orice nu ştim noi să facem şi nici cine ar putea să facă: de la cumpărături, reparaţii la birou şi acasă, până la comisioane de tot felul. Le ştim poveştile şi ei pe ale noastre. Am râs de multe ori împreună, am mai avut şi neînţelegeri, dar le-am rezolvat la fel de repede cum au apărut.
Aşa sunt şi Mariana şi Loredana de la bancă. Pe Mariana o ştim de 3 ani, de când am deschis cont la banca din blocul Millenium, cel care a ars. Ne-am dus după ea şi colegele ei în Carol, deşi am fi putut să alegem Moşilor, care era mai aproape de birou (fostul birou). Ne-am dus de dragul lor pentru că ne înţelegeam bine cu ele şi avuseseram înainte o experienţă neplăcută cu acriturile de la o altă bancă. Aici, în Carol, am cunoscut-o pe Lori.
De multe ori eram la banca şi, aşteptându-ne rândul, le urmăream pe Mari şi pe Lori cum încercau să facă imposibilul: mai multe lucruri în acelaşi timp. Să se ocupe şi de clientul pe care îl aveau aşezat fiecare în faţa biroului ei, s-o ajute şi pe colega ei din stânga, respectiv dreapta, care e nouă şi nu ştie prea bine cum să înregistreze un OP în sistem şi să răspundă şi la telefon unui client nervos din cine ştie ce motiv.
Sunt amabile, isteţe, serioase şi harnice. Ele ştiu cât de mult le apreciem, dar vrem să i-o spunem şi şefului ei. Să ştie că ele sunt cele care ne-au făcut să rămânem la sucursala lor, deşi aveam motive să nu o facem.
Am scris mailul. L-am trimis şi aşteptăm răspunsul. Vi-l arătăm când îl primim.