Daca vrei sa te imbraci ca Floria Capsali:

Delicata, gratioasa, superba. Indragostita de Romania si de dansul popular. Coregrafa, balerina si profesoara, Floria Capsali este unul din cele mai importante personaje ale scenei de dans romanesti.
S-a nascut in Macedonia si in 1913 a venit la Bucuresti la unchiul sau, marele actor Ion Manolescu.
A absolvit Academia de Teatru si Conservator in capitala si apoi a plecat la Paris, unde visa sa cunoasca noile coregrafii ale lumii, pe care le-a studiat cu Cecchetti si Legat. Pentru ca simtea ca un artist – coregraf trebuie sa aiba o cunoastere complexa a artelor, a studiat in paralel cu cursurile de balet si la Academia de Arte de la Sorbona.
Dupa terminarea studiilor, Floria revine in tara si infiinteaza o scoala de balet, particulara. Aici se formeaza an dupa an, cele mai importante nume ale dansului romanesc: Marie Jean Livezeanu, Mimi Tutunaru, Oleg Danovski, Trixi Checais, Bella Balogh.
A fost pasionata de coregrafiile traditionale romanesti si a participat cu enorm entuziasm la studiile etnografice facute de Dimitrie Gusti.
O femeie superba, un artist coplesitor si o profesoara cu vocatie. Floria Capsali, “sinonimul dansului si baletului romanesc” (Doina Moga).
Mai cool de atat, oare se poate?