sursa foto
Daca vreti sa va imbracati ca superba Magda Barbu:

Unii spun ca a inceput sa compromita comunicarea pe viu, reala si ca da numai iluzia intalnirilor amicale sau a imparatasirii fara vanitate a pasiunilor. Nu credem in astfel de viziuni retrograde si alegem sa ne bucuram din plin de beneficiile pe care le aduce in viata noastra comunitatea de prieteni virtuali, de oameni care stau laolalta si pe Facebook. Aici am cunoscut-o pe Liliana Jinca si incredibila ei colectie de imagini cu actori, o cronica unica a scenei romanesti, a oamenilor, spectacolelor, momentelor atat de chic pe care unii le-au vazut pe vii si pentru altii traiesc inca pentru ca doamna Jinca le arhiveaza cu grija si le impartaseste cu generozitate.
Daca aveti o zi grea, daca nu mai stiti unde sa cautati un strop de frumusete sau vreti speranta si sublim, va sfatuim sa deschideti arhiva de aici si va promitem ca veti zambi si va veti bucura din toata inima.
Noi facem acest exercitiu deseori si azi dimineata am stat minute bune privind-o pe doamna Marga Barbu. E ceva in privirea domniei sale, in incheieturile ei fine, in felul in care prinde usor tigara, in blondul platinat care fascineaza, care cucereste de la prima vedere. E “diva absoluta”, ne zambeste splendid, ne priveste incantator, stie cine e, unde a juns si nu-i pasa. Face numai ce vrea, spune intotdeauna ce trebuie si cucereste. Mai cool de atat nu se poate!