Asta e cea mai tare, mai drăguţa şi mai mişto faptă bună pe care o avem programată pentru săptămânile astea 3.
O aşteptăm de când ne-a venit ideea cu cele 19 fapte bune pentru sfârşitul de 2011.
Haaa! Iuhu! Ne frecăm mâinile, ne suflecăm mânecile şi răsfirăm fericite degeţelele. Gata? Începem!
10 mesaje pentru 10 oameni dragi.
Aaaa. Staţi un pic, să lămurim ceva…
Nu am făcut un top 10 cu cei pe care îi iubim şi pe care îi apreciem că sunt lângă noi. Astfel de topuri sunt imposibile. Aşa că am făcut bileţele cu toate numele celor importanţi în viaţa noastră (au ieşit vreo 50), le-am făcut pe fiecare ciuciulete şi le-am băgat în căciula roşie din coşul de lângă uşă. Şi soarta a ales. 10 nume de oameni dragi nouă şi 10 mesaje pentru ei, din tot sufletul.

Adrian Petru Barbu (dragul nostru Pissthis)
“Dragul nostru,
Iti multumim pentru sensibilitatea, pasiunea ta pentru adevar si gustul fara cusur pentru lucruri frumoase. Pentru ca te lupti pentru cei pe care ii apreciezi (n-am uitat cum ai aparat-o pe Antinela), pentru ca esti pasionat de viata, pentru ca ai curaj si caracter si pentru umorul tau cinic si splendid. Te pupam cu drag si dor.”

Noemi
“Draga noastra,
Ne stim deja de cativa ani. Si iti multumim pentru generozitatea ta. Nu stim pe nimeni care sa sustina si sa ajute oamenii in care crede, mai relaxat si mai entuziast decat o faci tu. Multumim pentru ca ne impartasesti povestile tale minunate, pentru pasiunea ta superba pentru moda si animal print si pentru ca “respiri un aer tare, greu de definit: chic.”. Speram ca anii care vin sa ne apropie si mai mult. Te imbratisam cu mult foc.”

Diana
“Draga noastra,
Multumim ca esti jumatatea buna, care-l completeaza pe Ionut (pe care una din noi il iubeste la nebunie, pentru ca e varianta ei mezina mult mai buna:) si cealalata il simpatizeaza si-l “urmareste” de numa’:))). Multumim pentru ca esti mereu vesela, simpatica, entuziasta si dragalasa, pentru energia ta frumoasa si buna.  Si pentru ca ni l-ai prezentat pe Tudorica, neica:). Te pupa fetele”.

Dinu
“Tu esti fain. Dar asta zice toata lumea care te cunoaste. Ma simt asa de bine cand sunt sau vorbesc cu tine, de parca as fi eu cu mine insumi. Dar doar in fazele alea in care ma iubesc si ma plac. :) Asa ca as putea spune ca tu esti partea mea buna. Sau pe care o plac. Mult de tot! :) Multumesc pentru asta! Te pup cu drag”! – Lili
”Multumesc ca esti prietenul cel mai bun (la egalitate de puncte cu mine:)) al Lililcai; pentru ca ai o voce splendida (cand te aud la telefon, ma trec fiori; iuhuuu), o pasiune pentru frumos minunata si pentru recomandarile music&film pe care le primesc de la Lili, via Dinu.”- Cristina

Ioana
“Multumim ca esti cel de-al treilea muschetar si ne completezi cu energia, entuziasmul, forta ta. Pentru ca am stat impreuna 3 ani, in care am construit lucruri in care credem si o prietenie pe viata. Multumim ca nu ti-a fost frica sa fim impreuna “Don Quijotele” si ca visezi in continuare la aceeasi lume pe care o dorim toate trei. Cele 3. Multumim, draga noastra”.

Kozonac
“Multumim pentru ca esh misto. Pentru ca iti urmezi pasiunea ca nebunu’, pentru ca ai umor, condei, idei, pentru ca stii sa faci o femeie sa planga;), pentru fumurile tale tari, pentru emfaza, alonja, sarmul tau, Mr. Kozo. Si multumim ca ai adus-o in viata noastra pe Rorette. Te pupa amantele tale secrete. Clutch-clutch”.

Antoine
“Multumim pentru ca ne-ai ajutat sa facem cumparaturi:). Ca esti langa noi atunci cand avem nevoie, pentru ca ai un umor incredibil, pentru ca esti sensibil, dragalas, pentru prietenia ta cu Pop, pentru pasiunea ta incredibila pentru muzica si film, pentru creativitatea si bucuria unica de joaca. Multumim pentru ca ne faci mereu sa radem, mai ales cand suntem suparate. Multumim”.

Ada
“Multumim pentru ca esti draga noastra Ada. Ca ai avut incredere sa vii spre noi acum vreo 9 ani (?!) si sa construiesti impreuna cu fetitele o relatie de prietenie pe care o pretuim si o crestem cu grija. Multumim pentru generozitatea ta, pentru talentul la inegalabil la“conexiuni”, pentru povestile tale spuse si traite cu atat de mult sarm, pentru ca ne explici mereu cu rabdare si pentru grija ta pentru noi. Multumim si te pupam tare”.

Maurice
“Notre cher, Maurice. Multumim pentru conversatiile noastre lungi, pentru cele cateva seri superbe in care am planuit, am vorbit dulci-nimicuri, am visat impreuna. Pentru complicitatea noastra, orele nesfarsite de ras cu pofta, de poezie, de minunare. Pentru pasiunea ta pentru inginerie, moda si lacto-baruri. Pentru ochii tai minunati si credinta in crini albi si Mina…Multumim pentru ca am construit impreuna o relatie frumoasa, chiar daca nu ne vedem atat de des pe cat ne-am dori (stii ca au trecut 11 ani?:)). Multumim si te imbratisam cu mult dor(ne vedem, da? :) ).”

Barna
“Multumim ca esti unicul barbat din viata noastra care ne confuzeaza mereu:). Multumim pentru ca ne-ai ajutat de atat de multe ori, ca petrecem din cand in cand cate o zi superba impreuna, la ceaiuri, cafele, prajituri. Multumim pentru ca esti atat de talentat, pentru ca ne spui mereu cum trebuie sa fie lucrurile intr-o lume normala, pentru ca ne inveti cum sa vorbim si sa-i ascultam pe cei mici si pentru ca razi cu pofta, inconfundabil. Te apreciem mult si te imbratisam tare. Matusile:)”.

A? Spunem că fapta asta bună e bu-nă de dat mai departe. Nici nu vă puteţi imagina ce frumoasă e ziua după ce aţi spus vorbe dulci celor mai dragi oameni de lângă sufletul vostru…
Doar atât mai vrem să mai zicem: IUHU!