Avem psihicul tare. Dorinta sa invingem. Nimic nu ne copleseste. Nimic nu ne demoralizeaza. E destinul nostru. EXAAACT ca in “All I do is win” a lui Dj Khaled. Si Ludacris. Si Rick Ross. Si Snoop Dogg. Si T-Pain.
E Olimpiada si in fiecare zi ne antrenam bratele pentru aplauzele pentru invingatori, zambetele largi provocate de bucuria pentru spectacolului sportiv, picioarele pentru saritul de incantare de pe canapea.
Perioada asta cere o tinuta pe masura. Ne-am gandit la colanti din materiale tehnice, pantofi sporti performanti, bustiere chic. Dar doar pana am vazut puloverul lui Markus Lupfer. L-am primit, pe mail, de la Noemi si am simtit ca e ce cautam. Multumim, Nomi! E cald pentru lana Merinos, e drept, dar cand ceva te reprezinta, iti vine “fest” pe personalitatea ta, nicio inconvenienta nu te poate face sa renunti. Pentru ca nu vrei decat sa invingi. Si de fiecare data cand iesi in lume, toate privirile oamenilor sunt pe tine si … raman asa. Si toti zic, “Yeaaaah!”. Si raman asa…Pentru ca tot ce faci este sa invingi!